calculator-385506_1280

Advies en aangifte

Schouten Administraties geeft advies en verzorgt diverse soorten aangiftes. Hieronder een korte greep uit de diverse aanvragen die wij voor u en uw organisatie kunnen uitvoeren. Heeft u een specifieke vraag of wens omtrent advies, aanvragen of wijzigen van toeslagen. Neem dan gerust contact met ons op.

Aangifte inkomstenbelasting

Het aangeven van de inkomstenbelasting is een jaarlijks terugkerende activiteit voor zowel ondernemers als particulieren. Meestal proberen particulieren dit zelf te doen, terwijl andere al in de stress schieten bij het idee dat het jaar alweer voorbij is. Natuurlijk verzorgt en adviseert Schouten Administraties jaarlijks vele aangiftes van inkomstenbelasting. Zowel voor u particulier als voor uw organisatie. Wij nemen graag uw werk uit handen. Benieuwd hoe wij uw inkomstenbelasting kunnen verzorgen? Neem contact op met Charles via onze contact pagina of bel: 035 – 6991153.

Aangifte vennootschapbelasting

Heeft u een besloten vennootschap dan bent u verplicht om aangifte vennootschapsbelasting te doen, oftewel de VPB aangifte. Is is van groot belang dat dit nauwkeurig en zorgvuldig gebeurd. Schouten Administraties adviseert en ondersteunt uw organisatie om de juiste aangifte te doen. Een goed op orde en sluitende boekhouding is van belang. Ook hierin kan Schouten Administraties van dienst zijn. Meer informatie, neem contact op met Charles via de contactpagina of bel: 035 – 6991153.

Schouten Administraties zorgt er altijd voor dat u nooit teveel belasting betaald. Zo kunnen er ook nog te verrekenen verliezen zijn uit het vorige boekjaar.

Aanvragen toeslagen

Schouten Administraties geeft particulieren advies over fiscaal aantrekkelijke regelingen. Ook kunnen wij  toeslagen voor je aanvragen of wijzigen. Het kan gaan om zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvang toeslag of kindgebonden budget. Meestal laat de Belastingdienst weten of je voor deze toeslagen in aanmerking komt, maar vaak ook niet. Schouten Administraties helpt je daarom graag verder en kan ook studiefinanciering aanvragen voor je kinderen.

Meer weten over toeslagen en wat Schouten Administraties daarin voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Als particulier kan het aantrekkelijk zijn om fiscale regelingen te treffen. Schouten Administraties kan hierin adviseren. Ook kunnen wij toeslagen voor u aanvragen en/of wijzigen. Dit kunnen toeslagen zijn zoals zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvang toeslag of kindgebonden budget.

Het komt met regelmaat voor dat de Belastingdienst u informeert of u in aanmerking komt voor een bepaalde toeslag. Dit is echter niet altijd het geval. Schouten Administraties bekijkt graag samen met u de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk dat we toeslagen aanvragen voor uw kinderen, zoals bijvoorbeeld studiefinanciering.

Voor meer informatie neemt u contact op via: 035 – 6991153. Wij staan graag voor u klaar!

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u specifieke- of administratieve vraagstukken? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Vertrouwen hebben in je boekhouder, dat is het allerbelangrijkste. Dat hebben wij zeker in Hr. Schouten. Wij ervaren hem als een deskundig iemand en het onderlinge contact is erg goed en laagdrempelig. Op alle details wordt goed gelet. Daar draait het uiteindelijk allemaal om!

Melanie
, Lentelink Banketbakkerij Chocolaterie te Deventer